top of page

Specialist in definitieve ontharing met VPL Energist

Nooit meer harsen, scheren, waxen!

Beu om u dagelijks te moeten scheren? 

Dan heeft Look Unique één unieke oplossing: definitieve ontharing, geschikt voor hem en haar! Geniet het hele jaar door van een streelzachte huid dankzij een efficiënte, snelle, veilige, blijvende en comfortabele definitieve ontharing. Hiervoor maken we gebruik van het Energist systeem dat slaagt waar andere systemen falen. Tal van dermatologische rapporten liegen er niet om. Kom bij Look Unique genieten van een proefshot voor slechts 20 EUR. Na 3 weken bekijken we het resultaat, ziet u hoe het bij u werkt en kan u de behandeling op elk gewenst moment starten, waarbij de proefshot terug in mindering wordt gebracht.

Laser, IPL of onze VPL: een merkbaar verschil!

VPL.png

Wat is laserontharing?

Waar laserbehandelingen aanvankelijk voor operationele doeleinden werden gebruikt, worden ze vandaag voor verschillende toepassingen ingezet, waaronder huidverbetering en permanente ontharing. De meest populaire behandeling in de Benelux is laserontharing met diodelaser. Werken met lasers kent ook heel wat nadelen, zoals het risico op brandwonden, een beperkte behandelzone en een pijnlijke, tijdrovende behandeling.

Wat is IPL?

Omwille van de vele nadelen van ontharings- en huidverbeteringslasers werd een veiligere oplossing ontwikkeld: IPL of Intense Pulsed Light. Hierbij vervangt een explosie van licht op de huid een constante laserstraal. IPL wordt ingezet voor ontharing en voor de behandeling van pigmentvlekken en acne. Helaas kwamen ook voor IPL nadelen aan het licht, met een teleurstellend resultaat voor de klant. Zo komen enkel zeer bleke huidtypes in aanmerking, moet IPL op laag vermogen gebruikt worden om brandwonden te voorkomen en zijn minstens 20 IPL-behandelingen nodig om haar definitief te verwijderen. Bovendien dringt het licht vaak onvoldoende door in de huid, waardoor de haarwortel irriteert en er uiteindelijk zelfs dikkere haren opduiken. Bij huidverbetering kan het licht wel voldoende doordringen.

Wat is VPL en waarin verschilt deze behandeling van laser en IPL?

Variable Pulsed Light, kortweg VPL, is een gepatenteerd systeem met variabel gepulseerd licht van Energist. Andere systemen die beweren dat ze met VPL-technologie werken doen dat onterecht. 

Net zoals IPL werkt VPL met gepulseerd licht, maar wel variabel. Zo kunnen we hoge kracht bekomen wat nodig is voor een geslaagde permanente ontharing, maar wel op een veilige manier, ook voor het donkere huidtype. Waar IPL gebruikmaakt van een volledige ontlading van de energie met agressieve piek, die te kort is om doeltreffend te werken, werkt VPL van Energist met zes hoge energie capacitoren wat resulteert in een gedeeltelijke ontlading in gelijkmatige blokpulsen, voor een effectieve en veilige behandeling, op maat van uw huid. 

IPL-systemen werken voor ontharing met een agressief kleurenspectrum met oranje, geel en zelfs groen licht om een hoge, constante energie te kunnen leveren. Hierdoor zullen haren verkolen en uitvallen, maar omdat de dieper gelegen groeicellen met zo'n lichtspectrum niet worden bereikt, worden ze niet vernietigd. VPL werkt enkel met rood licht, het perfecte licht voor ontharing. Enkel rood licht kan de diepst gelegen groeicellen bereiken, is veilig voor de huid, heeft het zachtste licht en geeft minder energie. Energist combineert rood licht met heel hoge energie voor een goed resultaat.

De kracht van permanente ontharing met Energist VPL

  • We kunnen een hogere temperatuur in het haar bereiken, zonder dat de huid ook opwarmt. Hierdoor worden per behandeling veel meer haargroeicellen vernietigd, met minder sessies tot gevolg.

  • Minder behandelingen, dus ook minder duur.

  • VPL is veilig voor elke huid, ook voor het donkere huidtype.

  • Ook fijne haren worden geëlimineerd.

  • De behandeling is quasi pijnloos.

  • Kwaliteit is prioriteit. Enkel daartoe opgeleide artsen, verpleegkundigen of schoonheidsspecialisten als Look Unique kunnen VPL-behandelingen uitvoeren. VPL-therapeuten die zich bijscholen, ontvangen een jaarlijks certificaat. 

Ervaar zelf de kracht van de unieke, veilige en doeltreffende gepatenteerde technologie van Energist VPL tegenover IPL en laserbehandelingen

Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak!

Bekijk enkele resultaten

Ontdek met eigen ogen enkele voor en na foto’s van onze definitieve ontharing behandelingen. 

Uw bikinilijn definitief laten ontharen tijdens de zomermaanden? 

Jonge dame op bikini laserepilatie procedure

Ook dat kan, bij Look Unique. We raden dan wel aan om zeker voor de behandeling een short te dragen als u in de zon zit. Zo blijft uw huid licht en kunnen we de definitieve ontharing met de krachtigste instellingen uitvoeren. Toch een gebruinde huid? Dan kunnen we met Energist VPL toch een veilige behandeling bieden, maar dan wel met aangepaste en minder krachtige instellingen om geen pigmentcellen van je huid te raken.

 

‘Look Unique zomertip bij definitieve ontharing: hou het contrast tussen huid en haartjes zo groot mogelijk voor het beste eindresultaat!”

ThinkstockPhotos-523001131.jpg

Wenst u het te proberen? Dat kan!

We starten namelijk altijd eert met een intake en proefbehandeling. Na de intake, wordt dan een stukje behandeld en later samen met u geëvalueerd alvorens de behandeling te starten. Een proef behandeling helpt ons namelijk een aantal zaken te bepalen:

  1. Of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling

  2. Hoeveel behandelingen u naar schatting nodig zal hebben (gemiddeld zijn dat er 6 à 8. maar het kunnen er ook minder of meer zijn. dat leggen we u dan ook graag uit)

  3. Welke kostprijs de behandeling voor u zou bedragen. Wij werken met prijzen die afhankelijk zijn van de grootte van de behandelen zone. want het zou niet eerlijk zijn als iemand met een "kleine okselzone" eventueel zou moeten betalen als iemand met een "grote okselzone".

We willen namelijk enkel tevreden klanten!

Boek dus zeker een afspraak voor een intake definitieve ontharing en een proefbehandeling. Een proef kost u €20, maar wordt terugbetaald bij een eerste behandeling. Het is dus eigenlijk gratis.

Een definitieve ontharing met een glad eindresultaat

Maak meteen een afspraak bij Look Unique in Tienen!

bottom of page